U kan via onderstaande link rechtstreeks een afspraak maken. U kan verder inloggen door te klikken op "gebruikersnaam en wachtwoord" en dan onderaan op "ik heb nog geen account" (enkel bij de eerste keer)

Gelieve uw Naam en Voornaam in te vullen zoals die op uw identiteitskaart staat, met EXACT de juiste hoofdletters en kleine letters. Gelieve niet alles in kleine letters of alles in hoofdletters te noteren. Gelieve als voornaam geen roepnaam te gebruiken.

Nadat u naam en voornaam en geboortedatum hebt ingevuld, logt u daarna in met achternaam voornaam aan elkaar geschreven zonder spaties of streepjes. Bv vanderdonckpetra voor Van der Donck Petra. Dit gebeurt automatisch (met kleine letters). De eerste keer bestaat uw paswoord uit 8 cijfers, namelijk uw geboortedatum bv 08021980 voor 8 februari 1980, daarna kiest u een persoonlijk paswoord. Indien u problemen heeft met inloggen, kan u het bedrijf introlution contacteren op 09 345 67 90 of mailen naar eb.noitulortni@troppus  

U zal ogenblikkelijk een bevestigingsemail krijgen (kijk evt uw spam na, zeker bij hotmail) als de afspraak geplaatst is. U zal ook een herinnnering krijgen de dag voor de afspraak.

Klik hier om een afspraak te maken via internet


U kan ook een app installeren op uw smartphone, maar de agenda werkt maar in beperkte mate (bv er worden maar een klein aantal vrije afspraken getoond).

Indien u geen internetverbinding heeft, kan u nog steeds telefonisch afspraken maken of veranderen.  (zie "Telefonisch Contact")


Indien u een afspraak moet annuleren, gelieve dit zeker online te schrappen of telefonsich door te geven aan het secretariaat, zodat uw plaats vrij komt voor een ander patient. Het feit dat u (de eerste keer) geen consult wordt aangerekend omdat u laattijdig annuleert, betekent niet dat het niet belangrijk is om de afspraak te annuleren (online of telefonsich). 

Als u bv een uur later wenst te komen of een dag later, kijk dan na of er nog plaats is en verplaats dan uw afspraak. Zorg dat de oorspronkelijke afspraak (die vervalt) wel degelijk verwijderd is. Als dit niet lukt, stuur ons een email en wij verwijderen het voor u.