De dokter vindt samenwerking met uw huisarts zeer zinvol. Ook al komen veel patiënten op verwijzing van hun huisarts of specialist naar deze praktijk, toch is een verwijzingsbrief niet noodzakelijk. Indien u verslagen heeft van vroegere onderzoeken zoals bloedonderzoek, ECHO of scan, mag u die zeker bij het eerste consult meebrengen. Ze zijn echter meestal niet noodzakelijk om een behandeling op te starten, maar kunnen wel interessant zijn om te kijken of u niet in aanmerking komt. Indien uw huisarts dit wenst, krijgt zij of hij een verslag over de behandelingen die u hier onderging. 


De meeste patiënten komen op aanraden van een andere patiënt. Op die manier heeft u al vernomen hoe een behandeling hier doorgaans verloopt. Bij recente letsels zijn één of twee sessie's voldoende, bij chronische klachten kunnen meerdere wekelijkse behandelingen nodig zijn. Voor injecties met cortisone kunt u hier niet terecht, maar kan u contact opnemen met uw huisarts of specialist. U kan hier ook niet terecht voor een GMD (globaal medisch dossier). Hiervoor went u zich tot uw huisarts, en indien u nog geen vaste huisarts heeft, is dit zeker aan te raden. Ook kan u hier niet terecht voor andere aandoeningen die typisch door huisartsen worden behandeld zoals zwangerschapsbegeleiding, pediatrie, opvolging bloeddruk, vaccinaties, behandeling van depressie, opvolging van een kanker behandeling, hechtingen van wonden.


Indien u toch nog specifieke vragen heeft over de behandeling, dan dient u niet te bellen (u komt sowieso bij het secretariaat terecht), maar kan u een email sturen naar eb.tohcssreknaj@ofni