Praktische regeling van afspraken:Een consult duurt doorgaans tien minuten. Regelmatig wordt er een buffer voorzien zodat de dokter extra tijd heeft. In de namiddag is het meestal rustiger, en is er automatisch meer tijd vrij. Heeft u meer tijd nodig, kan u per uitzondering een tweede blok van tien minuten reserveren. U kan echter ook noodzakleijke informatie over uw persoonlijk verhaal (vorige aandoeningen, speciale medicatie, speciale wensen) doorgeven via email, dan kan de arts uw situatie reeds op voorhand bestuderen. Dat is sowieso efficienter.


Bent u zelf te laat, dan zal een andere patiĆ«nt uw afspraak krijgen en neemt u hun plaats automatisch over. Zelfs al bent u meer dan 20 min te laat, dan nog kan dit meestal opgevangen worden omdat andere patiĆ«nten uw plaats innemen. U hoeft hiervoor dus zeker niet te bellen of te e-mailen. Alleen als u de laatste bent van de voormiddag of de laatste afspraak heeft van de avond kan u best e-mailen als u meer dan 10 min te laat bent of de afspraak online annuleren. De dokter zal uw email beantwoorden indien het ok is dat hij op u wacht. 

In de praktijk wordt uiteraard niet gerookt. In de wachtkamer en zeker in de gang wordt er ook niet gebeld. Gebruik ook liefst geen sterke parfums want sommige patienten zijn er allergisch aan.