U kan nog steeds bellen op 038880700 en u wordt na een keuzemenu voor de taal naar het secretariaat verwezen (druk op hekje). Zij kunnen voor u een afspraak maken, annuleren of aanpassen. Zij kunnen de dokter ook verwittigen als u de afspraak niet kan nakomen. Als u de dokter dringend wilt spreken, zullen ze hem een email sturen met de vraag dat hij u opbelt (dit is enkel voor acute situaties). Het is wel handiger voor de dokter als u rechtstreeks een email stuurt met een vraag op eb.tohcssreknaj@ofni  (bv melden van een reactie na een behandeling). DIt werkt sneller en vlotter dan via het secretariaat. Gelieve dan ook uw telefoonnummer en tijdstip van bereikbaarheid te vermelden indien de dokter u dient te bellen.

De bedoeling is dat op termijn alle afspraken online worden gemaakt en ook online worden aangepast. Oudere mensen die geen toegang tot internet hebben, kunnen eventueel een familielid de afspraak laten maken via "mijnonlineagenda". Meestal is dit familielid ook de chauffeur om deze patient naar de praktijk te voeren, en gebeurt de verdere communicatie vlotter rechtstreeks via hem of haar.


In het geval dat de automatische doorschakeling niet zou opstaan of tijdelijk niet zou functioneren, kan u ook rechtstreeks bellen naar het telesecretariaat op het nummer 011247166. U komt dan rechtstreeks bij de secretaresse terecht van Dr Kersschot (zonder keuzemenu). Dit kan op maandag t.e.m. vrijdag van 8u00 tot 20u00 & zaterdag van 8u00 tot 13u00 (uitgezonderd wettelijke feestdagen).


Op donderdagnamiddag en vrijdag is de dokter meestal niet op de praktijk.